Proizvodi

close
Xiaomi M365 električni trotinet        VivoBook S15        Grappolo SHOP Internet prodavnica IT opreme ! Najpovoljnije cene brza dostava servis       
sort proizvodi

Tehnologija sama po sebi ne predstavlja mnogo, ukoliko je onaj koji se njom služi ne crpi za ispravne ideje. Već 25 godina verujemo u iste ideale. Verujemo u sinergiju čoveka sa tehnologijom. 

 

Misija i Vizija:

Naša vizija je da postanemo Vaš nezamenljiv partner od poverenja, pružajući Vam usluge koje, pored toga što su kontinuirane, ažurne i prate razvoj tržišta, prate razvoj vas ili vaše kompanije.

 

Ko smo mi?

Grappolo je porodična firma, nastala 1995. godine u Beogradu, u cilju da Vam tehnlogiju približimo i učinimo što je moguće dostupnijom. Od tada naš zadatak neizostavno postaje pronalazak najboljeg rešenja za Vaše želje i potrebe za IT opremom, kao i idealan odnos između cene i kvaliteta. Odolevajući izazovima vremena koje iziskuje stalne inovacije u svim segmentima IT sektora,  očuvali smo posvećenost ka sveukupnom napretku naših klijenata, i tako uspostavili dugogodišnje poverenje.

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %
    RSD RSD